Antalyada Yangın : Mersin-Antalya yolu kapandı, yangın yerleşim yerlerini ... / Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, meltem mahallesi'nde bulunan apartmanın 9. Antalya'da (osb) organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Antalya büyükşehir belediyesinden 7 itfaiye aracı ve muratpaşa belediyesinden bir su tankeriyle yangına müdahale edildi. Bölgeye sevk edilen 2 uçak, 7 helikopter, 40 edinilen bilgiye göre, aksu ilçesi yurtpınar mahallesi'nde başlayan yangın murtuna mahallesi'ne sıçradı.

Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Antalya son dakika haberleri : Antalya yangın alınan bilgiye göre, antalya kemer ilçesinin göynük mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi'nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı'nda yangın çıktı. Belek turizm merkezi, boğazkent mahallesi'ndeki otelin hamam ve saunasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Antalya'da korkutan yangın
Antalya'da korkutan yangın from imgs.stargazete.com
Yangın bölgesinde bulunan bir ev tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya'da kumluca ilçesinin adrasan mahallesinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan yangında yapımı devam eden 2 yat ve 1. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya'da, 5 katlı rezidansın giriş katında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı.

Yangın iki noktada devam ederken, bölgedeki evler tahliye edildi.

Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. Yangının kontrol altına alındığını ifade eden antalya valisi münir karaloğlu. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Antalya'da otel ekipmanları deposunda büyük yangın. Antalya'da, 5 katlı rezidansın giriş katında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. Antalya'da yangın antalya'nın muratpaşa ilçesinde çıkan yangında bir ev tahliye edildi, 10 dönümlük alan zarar gördü. Antalya'da (osb) organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Yangının kontrol altına alındığını ifade eden antalya valisi münir karaloğlu. Bölgeye sevk edilen 2 uçak, 7 helikopter, 40 edinilen bilgiye göre, aksu ilçesi yurtpınar mahallesi'nde başlayan yangın murtuna mahallesi'ne sıçradı. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Eczanede çıkan yangın mahalleyi savaş alanına çevirdi. Antalya'nın kaş ilçesi çukurbağ yarımada mevkiinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığı bildirildi.

Antalya'da büyük yangın! - Galeri - Yeni Asır
Antalya'da büyük yangın! - Galeri - Yeni Asır from iaysr.tmgrup.com.tr
Yangın yapılan müdahaleler sonucu tamamen kontrol altına alındı. Antalya'da (osb) organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Antalya'da, 5 katlı rezidansın giriş katında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. Katındaki dairenin yatak odasında henüz belirlenemeyen. Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde çıkan yangında 3 personel dumandan etkilendi.

Alınan bilgiye göre, meltem mahallesi'nde bulunan apartmanın 9. Alevler, itfaiye ekiplerince 1 saatte söndürülürken, dumandan etkilenen 14 kişi, hastaneye kaldırıldı. Antalya'nın muratpaşa ilçesindeki iş merkezinin çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alınıp, söndürüldü. Antalya'da yangın antalya'nın muratpaşa ilçesinde çıkan yangında bir ev tahliye edildi, 10 dönümlük alan zarar gördü. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. Antalya'da kumluca ilçesinin adrasan mahallesinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Antalya yangın alınan bilgiye göre, antalya kemer ilçesinin göynük mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktığı belirtildi. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan yangında yapımı devam eden 2 yat ve 1. Antalya'da otel ekipmanları deposunda büyük yangın. Edinilen bilgiye göre, kemer ilçesi göynük mahallesi'ndeki milli parklar alanındaki ormanlık alanda, saat 07.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu.

Antalya'nın muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Antalya'da yangın antalya'nın muratpaşa ilçesinde çıkan yangında bir ev tahliye edildi, 10 dönümlük alan zarar gördü. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor.

Antalya'da Dağlık Alanda Çıkan Yangın Söndürüldü
Antalya'da Dağlık Alanda Çıkan Yangın Söndürüldü from www.karamanhabercisi.com
Antalya'nın aksu ilçesine bağlı yurtpınar mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan kontrol altına alındı. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Antalya'da yangın antalya'nın muratpaşa ilçesinde çıkan yangında bir ev tahliye edildi, 10 dönümlük alan zarar gördü. Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Antalya'da (osb) organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yangın iki noktada devam ederken, bölgedeki evler tahliye edildi. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Antalya'da, 5 katlı rezidansın giriş katında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Antalya'nın aksu ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'da otel ekipmanları deposunda büyük yangın. Katındaki dairenin yatak odasında henüz belirlenemeyen. Antalya'da yangın antalya'nın muratpaşa ilçesinde çıkan yangında bir ev tahliye edildi, 10 dönümlük alan zarar gördü. Antalya valisi münir karaloğlu, yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Edinilen bilgiye göre, kemer ilçesi göynük mahallesi'ndeki milli parklar alanındaki ormanlık alanda, saat 07.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Antalya'nın aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın muratpaşa ilçesindeki iş merkezinin çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alınıp, söndürüldü. Yangına, 1 uçak ve 2 helikopterin yanı sıra orman bölge müdürlüğü ve. Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi'nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı'nda yangın çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde çıkan yangında 2 hektar alan kül olurken, yangın yerine yakın bölgede bulunan antalya mhp i̇l başkanı mustafa aksoy ceketini çıkartarak çıkan yangını söndürmeye çalıştı. Yangın bölgesinde bulunan bir ev tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı.